Skip to main content
Crafted from the finest natural fabrics

AMANJEDA ÜLIKONNAD ON KLASSIKALISE MEESTERÕIVASTUSE JUVEELID

Nii nagu ehtemaailmas saab juveelideks nimetada vaid väärismetallist ja -kividest valmistatud ehteid, nii on eristuvad ka erinevad tasemed ülikonnamaailmas. Ka hea ülikonna esimeseks alustalaks on kõrge kvaliteediga materjal.

 

Ülikondade "Gold Collection"

AMANJEDA by Katrin Kuldma ülikonnakollektsioonid oleme nimetanud vastavalt nende jaoks kasutatud materjalidele. "Gold Collection" hulka kuuluvad maailma parimate villakangaste tootjate väärikad valikud. Traditsioonidega villatootjaid on maailmas vaid kahes piirkonnas - Yorkishire's Inglismaal ja Biellas Itaalias. Villakangaste tootmise traditsioonid ulatuvad sajandite taha. Hoolimata muutustest maailmas on need piirkonnad suutnud hoida oma kõrge kvaliteedi saladust ning jäänud hinnatud villakangaste tootmise tippudeks. Niisuguste tootjate hulka kuuluvad näiteks Ferla Itaalias, kes on tuntud eelkõige imeliste pehmete alpakabukleede poolest, Vitale Canonis Barberico, Marlane, ... Inglimaal on meie kuldse kollektsiooni partneriteks näiteks Gilmore & Hedge, ... Nende väärikate tootjate kangaetikett on kinnituseks päritolu ja traditsioonide kohta, kindel võib olla keskkonnasäästlikkuse standarditele vastavuses kaasaegsetele nõuetela ja suhtumistele.

AMANJEDA by Katrin Kuldma ülikondade "Kuldsesse Kollektsiooni" kuulub ka limiteeritud valik maailma villatootmise lipulaeva Loro Piana villakangaid. Teeme igal hooajal väikese valiku materjalidest, mida ostame suuremate rullidega tootmiseks valmis meie vabrikusse. Nii saame kõrvuti teiste maalilise Biella piirkonna valikutega pakkuda ka Loro Piana kangastest valmistatud ülikondi ja bleisreid kättesaadavamet hinnaklassidega. Nii jääb ka näiteks meie 2021 kevadeks erilisteks sündmusteks loodud kollektsiooni Loro Piana kangast ülikond hinnaklass 1000 eurost allapoole. "Gold Collection" ülikondade hinnad on soodsamad ning tellimisaeg kiirem. 

 

Ülikondade "Diamond Collection" 

Uue hooaja kangad on traditsiooniliselt pärit maalilisest Biellast Loro Piana'lt ja Ermenegildo Zegna'lt ning Yorkshire'ist Holland & Scherry'lt. Uued kangad, klassikalised ja trendikamad, on oma soovi järgi rõiva tellimusteks valmis. 


AMANJEDA by Katrin Kuldma moemaja asub aastast 2020 Maakri Kvartalis Ultima Thule Galeriis. Rävala puiesteelt ja Maakri Kvartali aatriumidest avanevate sissepääsudega esimesel korrusel on butiik, siin on esitletud valmisrõivad ja näidised. Teisel korrusel on meie oma väike rõivatootmine, kus Amanjeda meistrid valmistavad kollektsioone ja tellimusi.